dinsdag 31 mei 2011

Winactie (Girlscene)

Op Girlscene had ik dit berichtje geplaast:

        Heeeeeyyy, !
ik heb een nieuwe blog en hij moet duidelijk nog aangepast worden!
Kunnen jullie helpen? de link is www.bellezabeauty.blogspot.com
Eigenlijk moet het een beautyblog worden,
En dan wil ik dit ook meteen een winactie maken!
Wie het leukste idee heeft wint de nieuwe Essence nagellak, ik weet de naam en het nummer zo niet uit m'n hoofd maar hij is een beetje mint-groen!

CU


Evaa'


Dit geldt dus voor iedereen!
Je idee kan je gewoon in een reatie plaatsen, en het zou fijn zijn als je een account gebruikt zodat ik je kan vinden. Daarbij is volgen ook geen probleem :).
Als je geen google (e.d.) account heb is het slim om je e-mail bij je reactie te vermelden zodat ik contact met je kan opnemen  over de winactie!




     Evaa'

1 opmerking:

  1. Een paar gouden tips:

    1. Goede grammatica
    Je kan deze zin op twee manieren schrijven.
    Je can dit zyn op 2 maneiren schreiven.
    Welke van de bovenstaande zinnen is meer leesbaar? En schrijf getallen onder de twintig ALTIJD voluit!

    2. Goede posts
    Als je je posts zomaar van, bijvoorbeeld, Girlscene overneemt, reken dan maar niet op veel bezoekers! Inspiratie van andere site's mag altijd, maar voeg er nog wat aan toe en verander het gewoon. Als je iets wil adverteren, zoals een LE collectie, kopieër de tekst die erbij staat niet! Zet hem dan in andere woorden!

    3. Eigen mening en waarheid
    Stel je koopt iets en gaat het reviewen. Het is eigenlijk een slecht product maar je zegt erbij dat het geweldig is. Je volgers/lezers kopen het dan misschien ook en hebben dan door dat het vreselijk slecht is. Gevolg: Ze bezoeken je site minder of niet meer.

    4. Blijf vriendelijk
    (Soort van aanvulling op punt 3). Als je iets reviewt en je vind het een vreselijk product, zijn er twee manieren om dat te vertellen:
    VERDOMME, wat een vreselijk product!
    of: Persoonlijk vind ik dit product een echte afrader! Het werkte niet fijn en/of goed...

    5. Persoonlijk
    Zorg dat je sommige posts persoonlijk houdt! Ook als je een gezichtsreiniger gaat reviewen, vertel er dan ook meteen bij wat voor gezichtstype je hebt.

    6.De KISS techniek
    Keep it simple and short. Houdt het simpel en kort. Als je allemaal moeilijke woorden gebruikt en het één lap tekst is, is het niet fijn om te lezen. Daarvoor kan je ook de jump break invoegen (lees meer knopje) en foto's invoegen.

    7. De titel van je post
    Houdt de titel niet te lang, niet te kort, duidelijk, aantrekkelijk voor je lezers en leuk.

    8. Post minstens één keer per dag
    Als je dat niet doet en je onregelmatig post kan je doei zeggen tegen je lezers. Het is niet erg als je niet post omdat je niet kan posten, maar je kan natuurlijk ook je posts inplannen!

    9. Foto's
    Zoals ik al schreef: maak gebruik van foto's!
    Als je iets reviewt maak dan zelf scherpe (!) foto's. Nee je hoeft niet meteen een spiegelreflex camera te kopen, maar gebruik ook niet een mobiel! als je iets reviewt gebruik dan ook niet meer foto's dan tekst!

    10. Niet spammen
    Als je een bericht achterlaat op andere sites/blogs staat er meestal een site/blog URL balkje. Daar vul je je blog URL in. Zet je blog URL niet onderaan het bericht. Dit komt over als spammen: onprofesioneel

    Dit waren mijn tips, hopelijk heb je er wat aan :)

    xo Sandra

    BeantwoordenVerwijderen